Psykoterapi

Psykoterapi for unge

Hvad er psykoterapi for unge?
Psykoterapi kaldes også samtaleterapi. Der er tal e om fortrolige samtaler. Jeg møder den unge åbent og autentisk og skaber et trygt rum. I samtalen og kontakten kan den unge lære sig selv bedre at kende og forstå de sammenhænge han/hun indgår i og herigennem få større overskud og livskvalitet. Kriser og smertefulde oplevelser kan vendes til nye måder at klare livets opgaver på.

Hvem er jeg?
Jeg har i 20 år arbejdet med unge både i undervisning, vejledning og psykoterapi og jeg har en speciel evne til få kontakt til det og herved mulighed for at hjælpe med det, der gør ondt og er svært. Unge i alderen 12 – 25 år har mange udfordringer, kroppen ændrer sig fysisk og psykisk og de skal finde deres identitet. Mange unge har desværre også svære personlige problemer lige fra angst til at være deprimerede samt forskellige diagnoser og misbrug.

Samarbejde med Next Step
Hos Next Step i Roskilde har jeg samtaler med unge, som er udfordret af livet på forskellige områder. Det kan være psykiske udfordringer, det kan være sociale udfordringer og det at indgå i en relation, det kan være udfordringer omkring identitet og grænser eller at kunne udfordringer omkring at lære eller ved at skulle ud på en praktikplads.

Mit navn er Pia Halsted og jeg er uddannet Psykoterapeut MPF (medlem af Psykoterapeutforeningen og garanti for godkendt eksamineret behandling).ion text here

Hvis du vil vide mere om mig kan du læse på www.piahalsted.dk

Tlf: 30 54 04 20

Mail: ph@piahalsted.dk