Vi tilbyder

Next Steps afdeling

Fold

Next Step

Next Step er grundlagt i 2015 og er ejet af Lone Hansen som er den daglige leder.
Lone så at der var mangel på tilbud til udsatte unge, som ikke har færdiggjort folkeskolen på grund af fysiske eller psykiske problemer. Som derfor mangler at få den videre læring, som der kræves i det fremtidige liv og uddannelse. Lone opstartede derfor Next Step som har belligenhed i Roskilde, for at hjælpe de unge på den bedst mulige måde.


STU forløb

Vi tilbyder særligt tilrettelagt uddannelsesforløb for unge under 25 år. Du kan læse mere om forløbet her. 

Skole/trivselsforløb

Vi tilbyder 9-10 klasses skole forløb, forløbet kan du læse mere om her.

Ressourceforløb

Next tilbyder også ressourceforløb, dette kan du læse om her.

Samarbejdspartnere

Vi har et velfungerende samarbejde med psykoterapeut Pia HalstedKranio sakral terapeut Carina Larsen og Roskilde ungdomsskole.

Beliggenhed

Next Step har beliggenhed i Roskilde, på bytoften 9. Her har vi har store, lyse lokaler der indbyder til læring og udfoldelser. Vi bruger også hestene meget i vores dagligdag, vi har derfor to afdelinger tilknyttet hvor vi har vores rideterapi. Du kan læse mere om vores afdelinger her

Målgruppe

Fælles for målgruppen på Next Step er unge mellem 15 og 22 år. Som har behov for et særligt tilrettelagt forløb pga fysiske eller psykiske problemer.

Antallet af elever

Vi er en lille skole, som sikrer at der er plads til den individuelle elev. Derfor har vi maks 14 elever tilknyttet Next Step ad gange. Dette skaber et roligt miljø og en genkendelig hverdag.

Uddannelses Linjer

På Next har vi ikke egentlige linjer, men ønsker at fremme den enkeltes elev ønsker og behov. Derfor tilbyder vi individuelle uddannelses planer, her har eleven mulighed for at påvirke planen udfra deres egne ønsker, som vi løfter så vidt det er muligt.