Hestene på Next Step

På Next Step bruger vi heste og andre dyr i vores pædagogiske og terapeutiske arbejde. Vi inddrager hestene i dagligdagen for at fremme den unges livskvalitet. Vi bruger teoretisk viden og anvender det til at styrke den unge på mange områder. Gennem arbejdet med hestene skabes der nye kompetencer, relationer og personlig udvikling. Hesten er med til at styrke den unges tro på egne evner og giver den unge mulighed for at udvikle kompetencer til at løse forskellige udfordringer.

Lær mere om vores heste

Nedenfor kan du læse mere om vores nøje udvalgte heste, fælles for dem alle er at de alle er meget rolige og gode rideheste. Vi har mange forskellige racer, som har forskellige temperament og sind, derfor passer de også til forskellige mennesker.

Hodja

Dansk Varmblod på 20 år. Går LA dressur.
Hodja også kaldet lotte, er en meget bestemt rød dame med stor personlighed og altid klar til jobbet.


Zenia

Holstener hoppe på 17 år, går LA i begge discipliner.
Endnu en meget bestemt dame som elsker at være i hænder, elsker at springe og går sin dressur.

Zenia elsker en god ridetur ud i det blå, dog skal man altid huske en svamp og en masse sæbe. For Zenia drømmer faktisk om at være sort i stedet for hvid ;)

Thor

Dansk varmblod på 17 år, går LA i dressur og LB i spring.

rideterapi hest

Svala

Svala er en Islænder som vi er så heldige at låne i rideterapien.
Hun er en rigtig rolig hest, er god som dagen er lang. Svala er rigtig god til at passe på sin rytter og giver altid en rigtig god ridetur.

Rideterapi hest

Askja

Askja er en unge islænder som vi også har været så heldige at få lov til at låne. Hun har stadig meget at lære, men giver en god ridetur.

Rideterapi hest

Dahlia

Dahlia også kaldet Dalle er en sød fjordhest på 11 år, hun er en af vores nyeste terapi heste, hun har allerede givet os nogle gode timer i stalden og hyggelige rideture.

Rideterapi hest

Charlathan

9 årig dansk varmblod, efter Carano, går MB dressur og LC spring. Charlathan har mange kælenavne, Charli, fedtmule og vi kunne blive ved. Han er en rigtig hygge onkel og elsker når det hele går i et roligt tempo.

Rideterapi hest

Sheik

Sheik er en amerikanske miniature han er 10 år gammel, han bruges i rideterapien til tricks træning. Han er en rigtig lomme hest, hvis det stod til ham boede han i din lomme og fik en masse kærlighed og snacks.

Rideterapi hest

Coco Chanel

Coco er en amerikansk miniature. Hun er 2 år gammel og er for nylig blevet en del af next step. Coco bruges til rideterapi, tricks træning og vi regner med at hun skal tilkøres.

.

Rideterapi hest

Pjerrot

Pjerrot har det skønneste kælenavn, nemlig Pjevs. Han er lidt af  en diva med løse håndled lidt for brede ribben og alt for lange bagben. Han er en14 årig sportspony efter Papageno, går LA dressur men bruges til meget andet.